Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Εγγραφές μαθητών/τριών στην Α΄ Τάξη Δημοτικού και στο Ολοήμερο Σχολείο για το σχολικό έτος 2022-23

    Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.
Σας παρουσιάζουμε το με αριθ. πρωτ. 18474/2022 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) με Θέμα «ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2022-23» και
ακολουθούν τα απαραίτητα έντυπα (4) αιτήσεων/δηλώσεων για την εγγραφή.

Εγκύκλιος Υπουργείου

Αίτηση Εγγραφής στην Α΄ Τάξη

Αίτηση Δήλωση Εγγραφής στο Ολοήμερο

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας

    Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών, είναι υποχρεωτική η μέριμνα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/loimoxiapo-to-neo-koronoio-covid-19-odigies-profylaxis-gia-to-koino/ & https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/). Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
(ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ)

ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2351024911 (Σταθερό σχολείου)   

1. Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του στο δημοτικό.

2. Το Πιστοποιητικό Φοίτησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη του διδακτικού έτους και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής του/της μαθητή/τριας.