Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο σχολείο μας

Το σχολείο μας, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου η οποία παίζει στη Β΄ Εθνική κατηγορία, τιμώντας την πόλη της Κατερίνης.  Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι κ. Ιωάννης Πόδας (αντιπρόεδρος), Θανάσης Τοπούζης, Γιώργος Κωνσταντινίδης (παίκτες) και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Συλλόγου, κ. Μίλτος Μηλιάτης
Σκοπός του Πιερικού Αρχελάου είναι να γνωρίσουν οι μαθητές μας το άθ λημα του μπάσκετ αλλά και να ενημερωθούν για τον Σύλλογο.
Ο αντιπρόεδρος κ. Πόδας κάλεσε τους μαθητές μας να πηγαίνουν να παρακολουθούν τους αγώνες του Συλλόγου για να αγαπήσουν το άθλημα και τον Πιερικό Αρχέλαο.  Οι παίκτες τόνισαν τη σημασία του να συνδυάζει κανείς την αγάπη για τον αθλητισμό αλλά και για τα μαθήματα του σχολείου αλλά και την σπουδαιότητα της σωστής διατροφής και ο κ. Μηλιάτης μίλησε στα παιδιά για τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.
Στο τέλος της επίσκεψης η αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου χάρισε μετά από κλήρωση μπάλες μπάσκετ με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας.