Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ -Προετοιμασία για την λειτουργία της εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-me.


ΟΔΗΓΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Παρακαλούμε όλους τους γονείς να διαβάσουν (και να διαδώσουν) τις οδηγίες όπως αυτές δίνονται παρακάτω και να συνδεθούν άμεσα για μια τουλάχιστον φορά στο e-me.edu.gr , μια από τις εκπαιδευτικές πλατφόρμες εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ. Το Δημοτικό Σχολείο Περίστασης μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ετοιμάζουν σε αυτήν την εκπαιδευτική πλατφόρμα τις νέες διαδικτυακές μας τάξεις! Πρόκειται για ένα περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτετε αρκεί αυτή να μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο (internet). 

Εντός των επόμενων ημερών θα σας παρακαλούσαμε να επισκέπτεστε καθημερινά την ιστοσελίδα αυτή διότι θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με αναλυτικές οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας. Θα σας δοθούν εκτός από τις οδηγίες, διάφορα βίντεο για το πως ο κάθε μαθητής θα εργάζεται από δω και πέρα στο νέο του αυτό περιβάλλον.

Η είσοδός όλων των μαθητών στην πλατφόρμα με την χρήση των ΝΕΩΝ λογαριασμών που δημιουργήσατε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι απαραίτητη ώστε να μπορέσουμε εμείς οι εκπαιδευτικοί να τα προσκαλέσουμε στις αντίστοιχες τάξεις τους. Στην πλατφόρμα e-me αυτές οι τάξεις ονομάζονται ΚΥΨΕΛΕΣ. Αν δεν συνδεθείτε τότε δεν θα είναι ορατό το προφίλ του μαθητή σε εμάς και δεν θα μπορέσουμε να το εντοπίσουμε για να το προσκαλέσουμε. Όταν όμως συνδεθείτε έστω και για μία φορά στην πλατφόρμα τότε θα μπορέσετε να λάβετε τις προσκλήσεις για όλες τις κυψέλες που θα πρέπει να ενταχθείτε!
Αμέσως μετά τις οδηγίες υπάρχει και ένα μικρής διάρκειας βίντεο για επιπλέον βοήθεια.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.  

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ / ΜΑΘΗΤΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ
Kανείς/καμιά δεν πρέπει να είναι μόνος/η και σ’ αυτή την κρίση!